Een totaalrenovatie heeft van deze jaren ’60 woning een zeer lichtrijke, energetische en functionele woning gemaakt.

De ruime inkom met glazen deur weerspiegelt meteen het open en lichtrijke karakter van de woning.

De leefruimte en keuken zijn volledig opengewerkt tot één grote ruimte, die via de vide ook in contact staat met het bureau op de 1e verdieping. De grote ramen in de achtergevel en het houten plafond dat buiten doorgetrokken is, maken dat de leefruimte visueel overloopt in de tuin.

De garage heeft plaats gemaakt voor een wasplaats/fietsenberging. De poort werd vervangen door een 2e voordeur met zijlicht, weliswaar verborgen achter de aluminium gevelbekleding. Hierdoor is rechtstreekse toegang voor de fietsen mogelijk en zorgt het raam voor voldoende lichtinval zonder al te veel inkijk.

De combinatie van hout, beton en zwarte elementen werd over de volledige woning doorgetrokken, zowel binnen als buiten.