Deze nieuwbouw bevindt zich op een industriële site en werd opgevat als een balkvormig volume, met eenvoudige raam- en deuropeningen. De inkompartij werd geaccentueerd door een betonnen omlijsting over 2 niveaus door de trekken. Op de verdieping zijn de nieuwe kantoren verbonden met het bestaand gebouw via een beglaasde passerelle met vakwerkstructuur.

De kantine, kantoren en het labo bevinden zich in het blauwe volume met metalen sandwichpanelen.

In het betonnen volume bevindt zich een industriehal waar onderzoekswerk gedaan wordt voor optimalisering van het productieproces. Hier werden de kleine raamopeningen op een speelse manier in de gevels geplaatst.

De inrichting van de kantine is uitgewerkt in rustgevende kleuren en huiselijke materialen, met een grote fotomuur als blikvanger.

Het laboratorium is volledig uitgewerkt in afwasbare materialen en met specifiek labo meubilair. Alle technieken zitten ingewerkt in het meubilair, de technische zuilen en een flexibel tegelplafond.

De speelse raamopeningen en dakramen maken van de industriehal een aangename werkomgeving met veel daglicht.
De industriële tegelvloer ligt in helling naar de ingewerkt afvoergoten, dit maakt grondig onderhoud van de vloer gemakkelijk.

De grote ramen in de kantoren en vergaderzaal op de verdieping bieden uitzicht op de omgeving en zorgen voor een grote lichtinval.